Jídelní lístky

KONTAKT:
Telefon: +420 469 656 672

23.4.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Hovězí vývar se zeleninou a písmenky 1,3
J 120 Sekaný máslový řízek, vařené brambory 1,3,7
J 270 Pečené kuřecí stehno na slanině a česneku s bylinkovou nádivkou, šťouchané brambory se smetanou 1,3
J 300 Gratinované brambory se špenátem a šunkou, sýr 1,3,7
J 300 Špagety s česnekem, feferonkou, olivovým olejem a parmezánem 1,3,7
J 350 Salát s bulgurem, tuňákem a čerstvou zeleninou 1,3,4

24.4.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Dršťková polévka 1,7
J 120 Hovězí svíčková, houskový knedlík 1,3,7
J 120 Konfitovaný bůček s jablečnou omáčkou a majoránkou, šťouchané brambory 1,7,10
J 350 Penne all arrabiata (sýr. šunka, bílé víno, chilli, česnek) 1,3,7
J 300 Bramborové knedlíky, plněné švestkami, cukr, máslo 1,3,7
J 350 Těstovinový salát s grilovanými kuřecími kousky, pečivo 1,3

25.4.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Kuřecí vývar se zeleninou a tarhoňou 1,3
J 120 Mexický guláš, dušená rýže 1,3,7
J 120 Smažený kuřecí řízek, vařené brambory s máslem 1,3,7
J 300 Bramborové noky s grilovanou zeleninou, olivový olejem, sýrem a bazalkou 1,3,7
J 350 Milánské brambory (houby, rajčata,sýr,vejce) 1,3,7
J 350 Míchaný zeleninový salát se slaninou a sušenými rajčaty, pečivo 1,12

26.4.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Bramborová se žampiony 1,12
J 120 Sekaná pečeně, petželkové brambory, steril. okurka 1,7
J 300 Hrachová kaše, spišský párek, steril. okurka 1,12
J 300 Rizoto z těstovinové rýže s kuřecím masem, sýr 1,3
J 350 Žemlovka s jablky a tvarohem, kompot 1,7
J 350 Variace listových salátů s rajčaty a šunkou, bylinkovo hořčičným dresingem, pečivo 1,3,7

29.4.2019

Druh Hmotnost (g) Název Charakteristika Alergeny
P 400 Kulajda s houbami 1,3,7,
J 120 Frankfurtská hovězí pečeně, těstoviny 1,3
J 120 Vepřová pečeně, dušená kapusta, vařené brambory 1,7,12
J 350 Čočkové rizoto s krůtím masem a sýrem, čalamáda 1,3,7
J 350 Zeleninový salát se sýrovou výsečí a jogurtovým dresingem, pečivo 1,7

Alergeny

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich 
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sojové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody, konkrétně : mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Caryaillinoinensis(Wangenh.) K.Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jakocelkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich